Bel onsTel: 0528-262189 »
ReserveerReserveren »

Trouwplannen?

Trouwlocatie

Trouwplannen in Hoogeveen? Dan bent u vast al maanden bezig met de voorbereiding, want in de voorbereiding van uw bruiloft gaat veel tijd zitten. De jurk, de ringen, de uitnodigingen, de getuigen. De mooiste dag in uw leven moet perfect zijn en niets mag aan het toeval overgelaten worden. Dit geldt ook zeker voor de locatie waar u de receptie of het feest houdt.

Unieke trouwlocatie Hoogeveen

Er zijn al heel wat stellen getrouwd bij De Spaarbankhoeve. Zij hebben gekozen voor de unieke locatie in de bossen van Fluitenberg en de veelzijdigheid van de lichte zalen die De Spaarbankhoeve biedt. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk zowel dat receptie als het diner en het feest op één locatie te houden. U en uw gasten hoeven tussentijds niet meer naar een andere locatie te rijden, zodat iedereen met een alcoholische versnapering kan toasten op het gelukkige bruidspaar.

Trouwreportage

De Spaarbankhoeve ligt midden in de bossen. Daarmee heeft u een prachtige omgeving voor het maken van de trouwreportage. Midden tussen de bomen, langs kleine beekjes en op open plekken in het bos worden uw trouwfoto’s een romantische herinnering aan deze mooie dag.

Trouwzalen

Iedere zaal wordt ingericht zoals u dat graag ziet. Wil u een groot trouwfeest of houdt u het liever klein? Een romantisch diner of een lopend buffet? Een grote dansvloer of toch liever wat extra tafels en stoelen? Het kan allemaal. De Spaarbankhoeve biedt voor de verschillende onderdelen de volgende capaciteit:

Receptie

Aantal personen

300  (vanaf € 15,50 p.p)

Diner

Aantal personen

150

Feest

Aantal personen

180 (vanaf € 24,50 p.p)