Bel onsTel: 0528-262189 »
ReserveerReserveren »

A la carte kaart

 

Voorgerechten

Couscous salade met warme geitenkaas, abrikozen gember chutney
en zoetzuur van peer

 

Carpaccio van gerookte runder ribeye met gele biet, parmezaan en dragonmayonaise

 

Salade met gerookte zalm, frisse venkel, fritot van sliptong en limoendressing

 

Salade met kalfspastrami, kroketje van kreeft en kreeftenmayonaise

 

 

 

Kerrie kokossoep met Hollandse garnalen en bieslook

 

 

Hoofdgerechten

Gegrilde diamanthaas met rode wijnsaus

 

Gebakken tamme eendenborst met een saus van rode port en vijg

 

Gebakken Doradefilet met krokant gebakken gamba en schaaldierensaus

 

Gebakken kalfsoester met een ragout van kalfstong en champignon,
saus van eekhoorntjesbrood

 

Gepaneerde varkenslende met een saus van shiitake en gekonfijte varkenswang

 

Krokant gebakken hamburger van paddenstoelen met romige gorgonzolasaus

  

(De hoofdgerechten zijn voorzien van verse groenten, salade en aardappelen)

 

Nagerechten


Proeverij van de chef

 

Tarte tatin met karamelsaus en vanille-ijs

 

Soesjes gevuld met crème Suisse en diverse ijssoorten

 

Kaasplankje 


A la carte prijsoverzicht:

3 Gangen (Soep - Hoofdgerecht – Nagerecht), € 28,50 p.p.
3 Gangen (Voorgerecht - Hoofdgerecht – Nagerecht), € 29,50 p.p.
4 Gangen (Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht – Nagerecht), € 32,50 p.p.

Individuele prijzen:

Voorgerecht, € 10,50 p.p.
Soep, € 5,50 p.p.
Hoofdgerecht, € 20,00 p.p.
Nagerecht, € 8,50 p.p.