Bel onsTel: 0528-262189 »
ReserveerReserveren »

A la carte kaart

 

Voorgerechten

Salade geitenkaas met een dressing van appel, walnoot & dadel

 

Carpaccio “klassiek” met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola & pesto

 

 Tartaar van verse & gerookte zalm met een gepocheerd ei

 

 Terrine van varkenswang & gazenlever

 

 Groentebouillon rijkelijk gevuld met fijn gesneden groenten

 

“Zwolse” mosterdsoep met bosui & krokant uitgebakken spek (kan ook vegetarisch)

 

“Bouillabaisse” rijkelijk gevulde vissoep

 

*Voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood & boter

 

Hoofdgerechten

Risotto met bospaddenstoelen, Parmezaanse kaas & pijnboompitten

 

Tempura groente met noedels & oosterse saus

 

Zalmfilet op de huid gebakken met sauce mousseline

 

Sliptong met ravigotesaus (meerprijs € 2,50)

 

Vis van de dag

 

Diamanthaas met rode wijnsaus

 

Varkenshaas met champignonroomsaus

 

Eendenborst met sinaasappelsaus

 

Tournedos 200gram met Madeira saus  (meerprijs € 7,50)

  

*De hoofdgerechten zijn voorzien van verse groenten, salade en aardappelen

 

Nagerechten

 

Gâteau au chocolat noir

 

Poire belle Hélène

 

Proeverij van de chef

 

Kaasplankje


A la carte prijsoverzicht:

3 Gangen (Soep - Hoofdgerecht – Nagerecht), € 29,50 p.p.
3 Gangen (Voorgerecht - Hoofdgerecht – Nagerecht), € 31,50 p.p.
4 Gangen (Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht – Nagerecht), € 35,00 p.p.

Individuele prijzen:

Voorgerecht, € 10,50 p.p.
Soep, € 6,00 p.p.
Hoofdgerecht, € 20,00 p.p.
Nagerecht, € 8,50 p.p.