Bel onsTel: 0528-262189 »
ReserveerReserveren »

Restaurant

Restaurant

 

Openingstijden 

Het restaurant is geopend van 17.00 tot 20.30 voor het diner van maandag tot en met zaterdag. Zondag en lunch alleen op afspraak.

Restaurant de Sparrenhof

In het sfeervolle restaurant is het goed vertoeven. De lichte ruimte zorgt met zijn vintage-uitstraling voor een huiselijke en romantische beleving. Het restaurant kijkt uit over de mooie groene tuin en het hertenkamp.

Bekijk de lunch- en dinerkaart voor de à-la-carte-gerechten die wij op dit moment serveren. Onze keukenbrigade werkt met dagverse ingrediënten en gebruikt producten die de verschillende seizoenen rijk zijn. Er wordt hier met passie gekookt!

Private Dining

De indeling van het restaurant maakt het mogelijk een private diner voor maximaal 18 personen te organiseren. Een eigen - met en-suite-deuren - afgesloten ruimte, waarbij u zich wel in het restaurant bevindt, maar toch de luxe heeft van een beetje extra privacy.

Het terras

Het terras is in de zomer de ideale plek om even te ontspannen na een mooie wandeling in de omgeving, onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere lunch. Wat is prettiger dan zaken bespreken met een uitstekende lunch op uw bord?

Dieetwensen en allergieën

De Spaarbankhoeve is gespecialiseerd in het bereiden van vegetarische gerechten en gerechten die voldoen aan verschillende dieetwensen. Dus ook als u bepaalde eetallergieën hebt, kunt u bij De Spaarbankhoeve kiezen uit verschillende gerechten.

Voor zowel een lunch of diner is de keuken van De Spaarbankhoeve dagelijks geopend.   

 

Het terras

Het restaurant