menukaart

  • voorgerechten
    VOORGERECHTEN

    Broodplankje
    met smeersels

    Carpaccio
    Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola | pesto

    Gravad lax
    citroencrème | kappertjes | kruidendressing

    Salade Caprese
    diverse soorten tomaat | buffelmozzarella | pesto

    Gebakken gamba's (8 stuks)
    kruidenolie | brood

    Romige mosterdsoep

    Pittige kerriesoep

    Soep van de dag


    Voorgerechten worden geserverveerd met brood en smeersels

  • hoofdgerechten
    hoofdgerechten

    Diamanthaas
    met rode wijnsaus

    Varkenshaas
    met pepersaus

    Eendeborst
    met portsaus

    Tournedos (meerprijs € 7,50)
    met madeirasaus

    Zalmfilet
    met witte wijnsaus

    Heekfilet
    met citroen-thijmsaus

    Sliptong (meerprijs € 2,50)
    met ravigottesaus

    Groenteburger
    broodje | tomatenrelish | sla | rode ui


    Bij de hoofdgerechten serveren wij verse seizoensgroenten op het bord, een frisse salade en aardappelgarnituur worden apart geserveerd

  • nagerechten
    nagerechten

    Chocolade brownie
    chocoladesaus | rood fruit | bolletje vanille-ijs

    Vers fruit
    sorbetijs | slagroom

    Crème brûlée
    met bolletje vanille-ijs

    Verrassingsdessert van de Chef



  • Keuzemenu | prijzen per persoon

    Soep | Hoofdgerecht | Nagerecht € 32,50

    Voorgerecht | Hoofdgerecht | Nagerecht € 34,50

    Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Nagerecht € 37,50

  • Individuele prijzen | prijzen per persoon

    Voorgerecht € 10,50

    Soep € 6,00

    Hoofdgerecht € 23,50

    Nagerecht, € 8,50


sharing dinner
backtotop