
Menu € 32,50 (3-gangen) | Menu € 35,50 (4-GANGEN)
VOORGERECHT
Gerookte zalm met garnalen en citroencrème
of
Rundercarpaccio
Voorgerechten worden geserveerd met brood en smeersels
HOOFDGERECHT
Varkensoester met pepersaus
of
Diamanthaas met rode wijnsaus
of
Heekfilet met citroen-tijmsaus
of
Maishoen met rode wijnsaus
of
Groentehamburger met rode ui, sla en huisgemaakte tomatensaus
Bij de hoofdgerechten serveren wij verse seizoensgroenten op het bord, een frisse salade en aardappelgarnituur worden apart geserveerd
DESSERT
Coupe vanille-ijs met slagroom
of
Gemberkoek met karamelijs
* De 4e gang bestaat uit een kopje soep
* Graag horen wij 1 week van te voren welke menukeuze u voor de gehele groep heeft gemaakt.
* Wij kunnen rekening houden met diëten, mits u dit 1 week van te voren aan ons doorgeeft.
* De hierboven genoemde prijzen zijn per persoon en gelden alleen als iedereen hetzelfde menu kiest (minimaal 10 personen).