Dineren

 • hotel-buitenkant

  Openingstijden restaurant

  Ons restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur.
  Zondag, diner en lunch uitsluitend op afspraak.

  Restaurant De Sparrenhof

  In het sfeervolle restaurant is het goed vertoeven. De lichte ruimte zorgt met zijn vintage-uitstraling voor een huiselijke en romantische beleving. Het restaurant kijkt uit over de mooie groene tuin en het hertenkamp.
  Onze keukenbrigade werkt met dagverse ingrediënten en gebruikt producten die de verschillende seizoenen rijk zijn. Er wordt hier met passie gekookt!

  Private dining

  De indeling van het restaurant maakt het mogelijk een private diner voor maximaal 18 personen te organiseren. Een eigen - met en-suite-deuren - afgesloten ruimte, waarbij u zich wel in het restaurant bevindt, maar toch de luxe heeft van een beetje extra privacy.

  Terras

  Het terras is in de zomer de ideale plek om even te ontspannen na een mooie wandeling in de omgeving, onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere lunch. Wat is prettiger dan zaken bespreken met een uitstekende lunch op uw bord?

  Dieetwensen en allergieën

  De Spaarbankhoeve is gespecialiseerd in het bereiden van vegetarische gerechten en gerechten die voldoen aan verschillende dieetwensen. Dus ook als u bepaalde eetallergieën hebt, kunt u bij De Spaarbankhoeve kiezen uit verschillende gerechten.


  tijdelijk
De Spaarbankhoeve

A smile is worth a milion!


  facebook
Adres

Hoogeveenseweg 5 | 7931 TD Fluitenberg

0528 262 189

info@spaarbankhoeve.nl

Openingstijden

Het hotel is geopend van maandag t/m zondag

De keuken is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur
Zondag | maandag | dinsdag uitsluitend op afspraak

backtotop