Bel onsTel: 0528-262189 »
ReserveerReserveren »

A la carte kaart

 

Voorgerechten

Gesneden rundertartaar met gepocheerd ei en lavasmayonaise

 

Couscous salade met gemarineerde en gebakken geitenkaas, vadouvan-saus en zoetzuur van pompoen

 

Frisse salade met gravad lachs, tempura van sliptong en crème van doperwten

 

Vitello tonnato met krokante gamba en saffraan-bloemkool

 

 

 

Licht gebonden kreeftensoep met tomaat en bieslook

 

Hoofdgerechten

Gegrilde diamanthaas met rode wijnsaus

 

Gebakken maishoenfilet met saliesaus en krokante polenta

 

Gebakken kalfsoester met een ragout van kalfstong en champignon, saus van eekhoorntjesbrood

 

Sukade van wild zwijn met zuurkool, saus van bockbier en specerijen

 

Gebakken tarbot met een loempia van gamba’s en schaaldieren-saus

 

Krokant gebakken hamburger van paddenstoelen met romige gorgonzolasaus

  

(De hoofdgerechten zijn voorzien van verse groenten, salade en aardappelen)

 

Nagerechten


Proeverij van de chef

 

Tarte tatin met karamelsaus en vanille-ijs

 

Soesjes gevuld met crème Suisse en diverse ijssoorten

 

Kaasplankje